Sandra

Trencant la tónica del Ríete cal que us presenti la Sandra en Català, i és que per sobre de tot, na Sandra és Banyolina, i no m’imagino parlant d’ella en Castellà! Eps! no entro en conflictes tan sols és que no m’entra al cap.

De na Sandra us puc dir que es una noia moooooolt trempada, divertida, riallera i (quasi) sempre increïblement positiva, va ser ella qui durant molts dies ens va tenir acollits sota l’ala a Kunming. Na Sandra, al contrari que els Oscars de RAC 1 que fomenten el Català incorrecte, és capac de parlar en «Castellanu Incorrectu» i deixar anar frases com «n’estas haciendo un grano demasiado» pot no incomodar-la gens… Ens va oferir sostre, llit, cuina per fer de les nostres un televisor per endrapar Godfathers i visites guiades per la ciutat tant de dia com de nit! UN AMOR!

I aixo us ho dic jo, que vaig compartir pis amb ella a Barcelona durant una bona temporada, us ben asseguro que en guardo un gran record. Sobretot en recordo la senzillesa amb que els dies passaven, les coses es feien, sense cap mena de discussio o rencor, tots sabem com n’és de complicada la comvivència, doncs amb el Jakob (el Belga, el Guiri o tants altres noms…) i la Sandra, jo em vaig sentir ben a gust, i tant a gust ens va fer sentir a Kunming que ens hi vam quedar una bona temporada. Mil gràcies Sandra!

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *